barista inhuren Latte-art--300x150

Top barista’s voor beurzen en evenementen

Maak hieronder je keuze:)

Barista of espressobar huren?

koffiebar huren koffie op locatie barista inhuren

Huur een professionele Barista met een complete espressobar, die de heerlijkste espresso en cappuccino maakt op je event of feestje!

Koffiebar op je Beurstand

koffiebar huren koffie op locatie barista inhuren

Echt van toegevoegde waarde, heerlijke espresso en cappuccino op je beursstand, altijd een goede start van een vruchtbaar gesprek!

Barista inhuren bedrijfsevent

koffiebar huren koffie op locatie barista inhuren

Wat is een bedrijfsevent zonder goede espresso of cappuccino? Wij verzorgen alles voor je, inclusief koffiebar en professionele Barista!

De espressobar op locatie

Welkom!

Bij ons huur je een heuse barista met een complete espressobar, die de heerlijkste koffie maakt voor je feest of het event wat je aan het organiseren bent.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat het inhuren van onze barista een ware beleving en aanvulling van uw event of feest is.

De koffiebar van espresso kitchen actie winkelcentrum Breda
koffiebar huren koffie op locatie barista inhuren

Onze bar

Vanaf een meter tot ruim 5 meter. De bar kan ook van uw logo of marketing boodschap voorzien worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt natuurlijk ook zelf een eigen bar ontwerpen, voor op uw stand bijvoorbeeld.

Klant ervaringen

Marc de Groot - Handcrafted Design

Oege nog dank voor de prettige samenwerking tijdens de inside design van dit jaar! Wij hadden Oege ingehuurd als barista tijdens de design route IDA van de Elle wonen in Amsterdam. Wat ons betreft de oplossing voor de heerlijkste koffie(!) op lokatie en een sfeermaker met zijn mooie bar en producten

Frank Schouten - Voiceworks

Oege is een echte koffiespecialist. De heerlijke koffie en vriendelijkheid zorgen voor nog meer stand traffic tijdens onze evenementen. Als wij het binnen het bedrijf hebben over komende evenementen is de eerste vraag: “Oege komt toch wel”. Oege weer bedankt en tot ons volgende evenement

Servie Janssen - QI|ICT

Qi ict hecht veel waarde aan technische certificaties voor haar eigen mensen. Het garandeert een hoog kwaliteitsniveau voor onze klanten. Dus vonden wij het vanzelfsprekend om een SCAE gecertificeerde barista in te huren voor de Infosecurity beurs. Fantastische koffie, met liefde voor het vak gezet. Oege van Espresso Kitchen is een vakman

baby and kids items - Difrax in Köln

Een beursdag kan niet beter beginnen dan de mensen te verwelkomen met een overheerlijk kopje koffie! Na 2 jaar Oege op de stand krijgen we zelfs al vragen van klanten of onze Italiaanse barista er dit jaar weer is.

Corry Ketelaar - Natuurmonumenten ‘s-Graveland

Wat een verrassing om op het werk de koffiebar van Oege aan te treffen. Hij schonk de hele dag heerlijke koffie, cappuccino en chocomelk van uitstekende kwaliteit! Voor ons voor herhaling vatbaar

AOPEN - ISE 2015 in de Rai Amsterdam

Wij willen Oege bedanken voor zijn inzet tijdens ISE 2015. Zijn kennis en passie voor koffie in combinatie met zijn mooie koffiecreaties vielen niet alleen bij de collega’s, maar ook zeker bij onze bezoekers in de smaak. Wij krijgen nog steeds complimenten van klanten over Oege en de koffie. Een vakman als Oege is echt van toegevoegde waarde tijdens je evenement!

Linda van der Linden - MPM – Sloeprace Muiden-Pampus-Muiden

Hallo Oege, het afgelopen weekeind heb ik op MPM enorm genoten van jullie koffiekunsten! Het was met afstand de lekkerste cappuccino die ik ooit heb geproefd

koffiebar op locatie eindhovense golf-300x200

Einhovense Golf

koffiebar op locatie chocolade-etching-workshop-cappuccino-latte-300x200

Chocolate art workshop

koffiebar op locatie winkelcentrum breda

Winkelcentrum Breda

barista op event domijn-weesp

Festival Domein

barista op event duurzaam haarlem-300x200

Haarlem Duurzaam

barista op beursstand ingram-germany-300x200

Ingram beursstand, Germany

Bruiloft barista koffiebar

Bruiloft

koffie-op-stand voicework

Voiceworks beursstand

Onze klanten:)

 
© Copyright - Espresso Kitchen