Barista training of koffie workshop

Hands on! Een paar uurtjes informeel met collega’s of vrienden in de schoenen staan van een echte barista. Leer hoe je een espressomachine bedient, een koffiemolen afstelt voor de perfecte espresso en leer melk opschuimen om een romige cappuccino te maken. Leuk, leerzaam en lekker!

Dit allemaal met Specialty coffee

In een eventuele vervolg sessie leren we je basis latte art melk figuren maken.

Barista workshop: In 5 espresso’s de wereld rond

Vraag ook naar de espresso proeverij, deze duurt ongeveer 1,5 uur. Hier proef je de verschillen tussen de verschillende (koffie) continenten/ landen. Benader koffie als wijn. Elke steek in Frankrijk heeft zijn eigen smaak karakteristieken. Zo is het met koffie ook. Heel leuk om dat te ontdekken en te proeven!

Barista workshop: Ik heb een heel mooi espressoapparaat maar…

Ben je geïnteresseerd in koffie, of heb je een mooie machine gekocht en je wilt er het beste uit halen.
Je altijd afgevraagd waarom je espresso of cappuccino thuis nooit zo lekker is als bij een espressobar? Dan bieden wij een mooie workshop waar je met al je vragen terecht kan, en waar je leert om het beste uit de boon te halen. Een 3 uur durende basis workshop om alle ins en outs te leren om een goede espresso en een cappucino te maken. Leer om de goede bonen te kiezen, de maling, extractie en hoe je prachtig mooi melkschuim krijgt, altijd. Neem desnoods je eigen machine mee. Het leukst is dit (en betaalbaarder) met een groepje te doen.

Dus investeer een ochtend met een professionele barista en je hoeft nooit meer de deur uit voor goede koffie!

Ook voor een vrijgezellenfeest

…is een barista workshop erg leuk, leerzaam en lekker!

© Copyright - Espresso Kitchen