• Koffiebar inhuren voor op jullie locatie?

    Vertel ons uw plannen, wij denken graag mee!

    barista inhuren bedrijfsfeest-espressobar1030x354

Mobiele Koffiebar Huren

Espresso Kitchen levert maatwerk. Wij komen tenslotte met onze koffiebar op jullie feest, beurs of evenement.

Heb je speciale wensen, zoals iets lekkers bij de koffie? Denk aan muffins, lokaal gebak, sapjes, smooties of een cocktail aan het einde van de middag? Alles is bespreekbaar. Met onze luxe espressobar kunnen wij de koffiecatering uit handen nemen. Indien gewenst kun je ook een losse barista inhuren om heerlijke koffie, cappuccino of latte voor jullie gasten te bereiden.

Vertel ons jullie plannen, wij denken graag mee!

Onze espresso bereiden we met een uiterst professioneel espresso apparaat: La Marzocco Linea. We malen onze koffie zelf vers op locatie, elk kopje apart. De juiste maling is een van de allerbelangrijkste geheimen van een goede espresso.
Wij komen met onze mobiele bar naar uw evenement. Eventueel kunnen we ook gebruik maken van het meubilair op jullie locatie (bv plaatsing van ons apparaat op jullie bar of balie).

Zo kunnen jullie ons inhuren voor een dag of dagdeel. Je betaalt dan een vooraf afgesproken bedrag. Je kunt ook afrekenen per consumptie. Wij hebben ervaring met koffiecatering op beurzen, evenementen, congressen en (bedrijfs)feesten.

Mobiele koffiebar huren? Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vragen? Neem dan direct contact op met Oege!

Oege-van-Muiden barista inhuren
© Copyright - Espresso Kitchen