SCA gecertificeerd

 Door heel Nederland, België en Duitsland

 Duurzaam koffiebedrijf

De espressobar op locatie

Bij ons huur je een heuse barista met een complete espressobar, die de heerlijkste koffie maakt voor je feest of het event wat je aan het organiseren bent.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat het inhuren van onze barista een ware beleving en aanvulling van uw event of feest is.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw event?

Een aanvulling voor elk event en beurs

  • Bewezen dat het meer bezoekers naar uw stand trekt
  • Professionele koffiebar of Piaggio Ape
  • Heerlijk verse koffiebonen voor de beste espresso
  • Heerlijke verse Smoothies
  • Verse Muntthee en biologische thee
  • Gepersonaliseerde koffiebekers
  • Lekkere extra’s, zoals koekjes of chocolade

Barista huren met espressobar

Huur een professionele Barista met een complete espressobar, die de heerlijkste espresso en cappuccino maakt op je event of feestje!

Koffiebar op je Beurstand

Echt van toegevoegde waarde, heerlijke espresso en cappuccino op je beursstand, altijd een goede start van een vruchtbaar gesprek!

Barista inhuren bedrijfsevent

Wat is een bedrijfsevent zonder goede espresso of cappuccino? Wij verzorgen alles voor je, inclusief koffiebar en professionele Barista!

Bekijk onze video voor een impressie van Espresso Kitchen

Klant ervaringen

AOPEN - ISE 2015 in de Rai Amsterdam

Wij willen Oege bedanken voor zijn inzet tijdens ISE 2015. Zijn kennis en passie voor koffie in combinatie met zijn mooie koffiecreaties vielen niet alleen bij de collega’s, maar ook zeker bij onze bezoekers in de smaak. Wij krijgen nog steeds complimenten van klanten over Oege en de koffie. Een vakman als Oege is echt van toegevoegde waarde tijdens je evenement!

Frank Schouten - Voiceworks

Oege is een echte koffiespecialist. De heerlijke koffie en vriendelijkheid zorgen voor nog meer stand traffic tijdens onze evenementen. Als wij het binnen het bedrijf hebben over komende evenementen is de eerste vraag: “Oege komt toch wel”. Oege weer bedankt en tot ons volgende evenement

Servie Janssen - QI|ICT

Qi ict hecht veel waarde aan technische certificaties voor haar eigen mensen. Het garandeert een hoog kwaliteitsniveau voor onze klanten. Dus vonden wij het vanzelfsprekend om een SCAE gecertificeerde barista in te huren voor de Infosecurity beurs. Fantastische koffie, met liefde voor het vak gezet. Oege van Espresso Kitchen is een vakman

baby and kids items - Difrax in Köln

Een beursdag kan niet beter beginnen dan de mensen te verwelkomen met een overheerlijk kopje koffie! Na 2 jaar Oege op de stand krijgen we zelfs al vragen van klanten of onze Italiaanse barista er dit jaar weer is.

Corry Ketelaar - Natuurmonumenten ‘s-Graveland

Wat een verrassing om op het werk de koffiebar van Oege aan te treffen. Hij schonk de hele dag heerlijke koffie, cappuccino en chocomelk van uitstekende kwaliteit! Voor ons voor herhaling vatbaar

Linda van der Linden - MPM – Sloeprace Muiden-Pampus-Muiden

Hallo Oege, het afgelopen weekeind heb ik op MPM enorm genoten van jullie koffiekunsten! Het was met afstand de lekkerste cappuccino die ik ooit heb geproefd

Marc de Groot - Handcrafted Design

Oege nog dank voor de prettige samenwerking tijdens de inside design van dit jaar! Wij hadden Oege ingehuurd als barista tijdens de design route IDA van de Elle wonen in Amsterdam. Wat ons betreft de oplossing voor de heerlijkste koffie(!) op lokatie en een sfeermaker met zijn mooie bar en producten

Meer bezoekers op uw beursstand

Espresso kitchen zorgt, naast een gastvrije ontvangst, voor een complete koffiebar-ervaring van topkwaliteit

Professionele Gastheer

Je huurt niet zomaar een losse freelance barista met een mobiele koffiebar in. Wij werken tijdens de beursdagen 100% voor uw beursteam en zijn doelen.

Heerlijke en eerlijke koffie

Geen koffieboontjes van de groothandel maar van gespecialiseerde kleine koffiebranders, en dat proef je!

All inn mogelijkheden

Onvergetelijke koffie maken met een verhaal van de koffie uit Ethiopie en Sumatra.

 
© Copyright - Espresso Kitchen